A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Оголошення

Оголошення про оренду

    Керуючись  Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483, відділ освіти як балансоутримувач майна, надає інформацію про об'єкти, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду шляхом проведення аукціону через електронну торгову систему у "Прозорро.Продажі".

12:00 26.01.2021

Інтернет - семінару «Інтеграція предметів природничоматематичного циклу»

        Повідомляємо, що відповідно до річного плану на Черкаському освітянському порталі (сайті КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради») буде проходити Інтернет - семінар для вчителів математики на тему «Інтеграція предметів природничо-математичного циклу».

12:58 12.11.2020

ХІ МІЖНАРОДНИЙ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

 З метою вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка,  виявлення  творчо  обдарованої  молоді,   розвитку   її потенціалу,  виховання  у  молодого  покоління  поваги  до  мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні проводиться ХІ Міжнародний мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

11:09 28.10.2020

Навчально-дидактичне забезпечення викладання мистецтва в 3 класі за підручником «Мистецтво», 3 клас (авт. Л. Масол, О. Гайдамака, О. Колотило)  

       Повідомляємо, що відповідно до річного плану роботи у  комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», з 20жовтня  по 20 листопада 2020 року,  проводиться Інтернет-конференцію для вчителів предметів мистецької освітньої галузі з проблеми «Навчально-дидактичне забезпечення викладання мистецтва в 3 класі за підручником «Мистецтво», 3 клас (авт. Л. Масол, О. Гайдамака, О. Колотило)  

14:52 16.10.2020

Науково-практична конференція регіональних координаторів Природознавчої гри «Геліантус» в оn-line режимі

      Повідомляємо, що відповідно до річного плану комунального навчального закладу «Черкаський інститут післядипломної освіти педагогічних працівників черкаської обласної ради» 22 жовтня 2020 року відбудеться науково-практична конференція регіональних координаторів Природознавчої гри «Геліантус» в оn-line режимі з проблеми «Гра «Геліантус як засіб реалізації компетентнісного підходу у навчанні біології»

14:39 16.10.2020

ІНТЕРНЕТ-СЕМІНАР «ІННОВАЦІЙНІ ФОРМИ РОБОТИ БІБЛІОТЕКИ З УЧАСНИКАМИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ»

Повідомляємо, що відповідно до річного плану комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» проводить інтернет-семінар «Інноваційні форми роботи бібліотеки з учасниками освітнього процесу».

11:03 07.10.2020

Значення вивчення атмосфери в курсі географії

       Відповідно до плану роботи інституту 12-16 жовтня 2020 року на сайті завідувача лабораторії природничо-математичних дисциплін та методиста з географії і природознавства розпочне роботу інтернет-семінар «Значення вивчення атмосфери в курсі географії».

16:41 23.09.2020

ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДИ 2020

      Відповідно до Положення про обласну очно-дистанційну школу «Інтелектуальний резерв Черкащини», затвердженого наказом управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації  від 19.09.2008 № 523, з метою пошуку і відбору інтелектуально обдарованих учнів, надання їм додаткових можливостей для покращення рівня навчальних досягнень з навчальних предметів, формування навичок самостійної роботи, стимулювання творчого самовдосконалення і створення умов для реалізації інтелектуальних здібностей учнівської молоді працівниками  КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників" з 05 до 30 жовтня 2020 року буде проведено обласні інтернет-олімпіади з: української мови та літератури,  історії, правознавства, математики, фізики, астрономії, хімії, біології з екологією, географії, інформатики, інформаційних технологій.

16:25 09.09.2020

Результати ЗНО з двох предметів – на інформаційних сторінках

     На інформаційних сторінках учасників розміщено результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, фізики. Учасники можуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів.

09:42 20.07.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано