A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Нарада керівників ЗЗСО

Дата: 27.06.2018 08:56
Кількість переглядів: 111

 

У відділі освіти  Жашківської міської ради відбулася чергова нарада директорів освітніх закладів під керівництвом начальника відділу Валентини Савицької. Зібрання проходило за участю міського голови Ігоря Цибровського. Керівники підсумували результати навчального року, організацію  роботи пришкільних таборів, обговорили і актуальні питання ремонтів закладів освіти.

Аби скласти об’єктивну оцінку стану приміщень шкіл, дитсадків та позашкілля, депутати міської ради організовували об’їзди, комісійно оглядали будівлі та вивчали нагальні потреби системи освіти ОТГ. В результаті роботи депутатського корпусу було визначено першочергові завдання щодо ремонтних робіт, частина з яких уже виконується. Втім коштів бракує навіть на нагальні потреби. І в ході зібрання міський голова звернувся до керівників закладів освіти із пропозицією обдумати можливі заходи економії.

«Оскільки до громади освітні установи було передано у «плачевному» стані, і на сьогодні ремонт шкіл, закладів дошкілля й позашкілля вимагає значних фінансів. Тому аби не вдаватися до таких непопулярних кроків, як оптимізація, потрібна жорстка економія.  Надалі ця тема ще обговорюватиметься серед освітян. А подібні зібрання, як передбачається, мають стати засобом до пошуку оптимальних рішень в організації освітнього процесу та утриманні установ», - наголосив очільник громади.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано