A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

День Святого Миколая

Дата: 22.12.2018 09:34
Кількість переглядів: 135

 

        День Святого Миколая - це прекрасна українська традиція, що сповнена чарівним духом, дитячим щастям та вчить нас всіх безкорисливо обдаровувати тих, кого ми любимо, про кого піклуємось і тих, хто цього потребує. У цей святковий день до СПШ №1 школи завітала начальник відділу освіти Валентина Савицька з подарунками для дітей, які потребують особливої уваги -  для того, щоб дух доброчинності Чудотворця прийшов в це свято до кожної дитини, незважаючи на достаток родини чи стан здоров’я. 

        Відчули присутність Миколая  і учні 5 – В класу СПШ №1, яким депутат Жашківської міської ради Ярослав Браганець подарував  новий сучасний комп’ютер для навчання, а для всіх вихованців закладу -  металеві гардеробні шафи для комфортного та естетичного обладнання роздягальні спортивної зали.

         До найочікуванішого зимового свята Нового року залишилися лічені дні, і від усіх нас залежить чи не згасне віра у диво та добро у серцях дітей нашої громади – наступним подарунком стали меблі для НУШ, це одномісні новенькі парти. Новий набір парт та стільців забезпечить нашим дітям новий сучасний робочий простір. Стане зручніше творити, навчатися, отримувати нові знання. Робоче місце обладнано таким чином, щоб бути максимально комфортним для його маленького власника. Меблі виготовлено з матеріалів, дозволених чинним санітарним законодавством і їх перевага полягає в тому, що під час заняття їх можна легко розташувати різними способами: діти можуть сідати групами по чотири, кругом або з двох сторін класу, що значно економить простір і дає можливість розсадити зручно дітей і організувати різні види групової роботи.

         Запрошуємо всіх людей доброї волі не лише у святкові дні, а завжди допомогти Чудотворцю приносити радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано