A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Всеукраїнські спортивні змагання “Cool Games”

Дата: 13.12.2018 05:06
Кількість переглядів: 485

      З 1 по 4 грудня 2018 року в Києві вперше провели Всеукраїнські спортивні змагання “Cool Games”, участь в яких взяли діти 9-17 років, змагаючись у трьох вікових дивізіонах. Відбір команд проводився  регіональними філіями Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. За результатами попередніх змагань з різних видів спорту в Черкаській області команда Жашківської спеціалізованої школи №1 (учитель Чорний В.М.) представляла другий віковий дивізіон Черкащини.

      У змаганнях взяли участь близько 550 школярів з 24 областей України та Києва. До складу кожної регіональної команди увійшло 22 учні, яких попередньо поділили на три вікові категорії: 9–10, 11–13 та 14–17 років. Для них організовувалися естафети та рухливі командні ігри, наприклад, “Біатлон”, “Гулівер”, “Конвеєр”, “Сухий басейн”, “Фортеця” тощо.  

   Відбіркові змагання відбулися 2-3 грудня в Міжнародному дитячому центрі “Артек” та Міжнародній тенісній академії в Пущі-Водиці (Київська обл). Команда Жашківської спеціалізованої школи №1  успішно подолала перше відбіркове коло та здобула можливість позмагатися за участь у фіналі. У результаті наші спортсмени здобули десяте місце серед 24 команд-учасниць з усієї України.

      Міжнародний дитячий центр “Артек”, напружені змагання щодня, перемоги і поразки, радість від спілкування з однолітками, пригоди і подорожі – незабутні враження, що залишаться надовго. А на згадку – фото та  яскрава форма з символікою перших Всеукраїнських ігор  “Cool Games”.

http://zhashkiv1.school.org.ua/

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано