A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Нарада керівників закладів освіти ОТГ

Дата: 12.04.2018 11:14
Кількість переглядів: 109

       12 квітня у БДЮТ під керівництвом начальника відділу освіти Жашківської міської ради Валентини Савицької пройшла нарада керівників закладів освіти ОТГ за участю міського голови Ігоря Цибровського та депутата Черкаської обласної ради Віктора Вусика.  

       В ході зібрання освітяни обговорювали результати атестації педагогічних працівників закладів освіти Жашківської міської ради, організацію харчування в освітніх закладах, дотримання учасниками освітнього процесу ЗДО вимог санітарного  регламенту тощо.

     Віктор Вусик звернув увагу на закупівлю товарів і послуг для мережі закладів освіти, зауваживши, що потрібно вести кращий моніторинг співвідношення ціни і якості. Також звернути увагу на стан харчоблоків та вбиралень шкіл і дитсадків.

       Міський голова наголосив на необхідності раціонального використання енергоресурсів. А цьому перешкоджає відсутність лічильників у закладах освіти, відсутність моніторингу енерговикористання. Наголосив на дотриманні норм протипожежної безпеки. Обговорював  Ігор Андрійович з освітянами також і ймовірність довозу учнів із шкіл, які, передбачається, цьогоріч оптимізуються райдержадміністрацією, - до закладів освіти ОТГ.

      Наостанок міський голова побажав, аби подібні наради проходили так само продуктивно, у відкритому спілкуванні, із планами конкретних дій, спрямованих на покращення умов учасників освітнього процесу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано