A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Впровадження Державного стандарту початкової освіти

Дата: 02.04.2018 16:39
Кількість переглядів: 133

        Відповідно плану роботи відділу освіти Жашківської міської ради  на базі СПШ №1 з 27 по 29 березня проведено тренінг для вчителів початкових класів ОТГ та району, які вже наступного року навчатимуть учнів 1 класів за програмою Нової української школи, про співпрацю, взаєморозуміння учителя і учня,  знання і вміння застосовувати їх у житті дітьми, критично мислити, не боятися висловлювати власну думку та бути відповідальними.

       Тренер Браславець Н.В. зосередила увагу на Новій моделі навчальної програми, на принципах Державного стандарту, «педагогіці партнерства», а психолог Мазур М.В. презентував роботу з дітьми з особливими освітніми потребами та питання соціальної інклюзії. Належну організаційну допомогу надавали методист відділу освіти міської ради Слободяник Я.Ю. та заступник директора з початкових класів СПШ №1 Дуб О.П.

      Також, очний курс другої настановчої сесії, як один із обов’язкових етапів підвищення кваліфікації педагогів, дозволив учасникам тренінгу ознайомитися з теоретичними засадами Нової української школи, отримати практичні навички управління класом, познайомитися з методиками компетентнісного та інтегрованого навчання, опановуючи сучасні практики, навчалися організовувати освітнє середовище на принципах «педагогіки партнерства».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано