A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ДЕРЖАВОТВОРЧІ ПРОЦЕСИ В УКРАЇНІ: ЧЕРЕЗ ВІКИ У ХХІ СТОЛІТТЯ»

      5-6 квітня 2023 року Черкащина традиційно зустрічала своїх друзів, однодумців, юних краєзнавців з усіх куточків України, педагогів, наукових керівників учнівських краєзнавчо-дослідницьких робіт учасників VІIІ Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття». Організаторами заходу був Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді та Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.

09:01 13.04.2023

Проект "Космічна станція"

    Космічна станція – проект, започаткований ЗДО «Малятко» №1 м. Жашків з метою об’єднати зусилля закладів дошкільної освіти та  сім’ї щодо формування в дітей уявлень про загадковість і таємничість природи Космосу,  розвивати усвідомленість єдності Землі та Космосу, сприяти вмінню спостерігати за природою, робити зіставлення та висновки із спостережень, вміти фантазувати, формувати  усвідомлення своєї єдності з природою, зі Всесвітом, високого призначення людини, відповідальності за збереження і примноження гармонії та краси світу як вирішальної якості особистісного розвитку,  виховувати бережливе ставлення до всього, що нас оточує.    Ініціативу підхопили всі заклади дошкільної  освіти громади. Переходьте   за хештегом  #Космічна_станція_Дошкільники_ЖашківськоїМТГ і насолоджуйтесь  природою космосу разом із дошкільниками.

10:31 12.04.2023

ПРО ПІДСУМКИ УЧАСТІ УЧНІВ ГРОМАДИ В ІІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ

     Ретельна підготовка до олімпіад, науково-методичний супровід дали гарні результати. Спільним рішення оргкомітету та журі ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2023 року визначено переможців!

13:58 07.04.2023

МІЖРЕГІОНАЛЬНА ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ «ІСТОРИЧНА ПАМ’ЯТЬ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ВІЙНИ»

       30 березня у м. Суми в режимі онлайн відбулася Міжрегіональна історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Історична пам’ять в умовах сучасної війни».

16:18 06.04.2023

Проєкт «Школа в коробці»

      Майже рік тому широкомасштабна війна увірвалася у наш дім і назавжди змінила звичне всім нам життя. Кожному довелося пристосовуватися до нових реалій, адже, не зважаючи ні на що, життя повинне тривати в усіх його проявах. І, звісно ж, повноцінне життя суспільства неможливе без якісної освіти.  Навіть у тилових областях навчальний процес часто переривається через повітряні тривоги і загрози ракетних ударів.  Тож організація належного навчання за таких умов стала справжнім викликом для педагогів. А здобувати знання – цілою пригодою для учнів.  

08:02 05.04.2023

МО вчителів фізичної культури

      04.03.2023 року, на базі Жашківського ліцею №1, пройшло методичне об'єднання вчителів фізичної культури. За планом проведення захід складався з двох частин :

15:32 04.04.2023

Якщо читає дитина – непереможна Україна!

      Щорічно у березні в Україні проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Цьогорічне свято , на жаль, обпалене війною. Наші воїни мужньо боронять Україну. Чи є сьогодні у воєнному дитинстві місце для читання? Так є, адже нація яка читає - непереможна. Наразі коли інтенсивний та швидкий розвиток інформаційних технологій, комп’ютеризації, Інтернету набувають все більшої популярності, ціллю заходу є – заохочення дітей до читання книг та обговорення прочитаного. В сім’ї,  а потім у дошкільному закладі освіти  починається виховання у дошкільнят читацької культури, любові до художнього слова, інтересу до книжки.

12:49 31.03.2023

ДЕНЬ ПОЕЗІЇ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

     21 березня володарі римованих муз та їх шанувальники відзначають Всесвітній день поезії. Поезія, як віршована мова, народилася ще на зорі людської цивілізації, тож з усіх видів словесного мистецтва вона найдавніша. Поетичне слово має унікальну здатність створювати душевний настрій людям: радує та дивує, дарує цілий водограй позитивних емоцій та наповнює життя новим змістом.

16:01 28.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано