A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Змагання з баскетболу серед юнаків

      4 березня в місті Жашків пройшли змагання з баскетболу серед юнаків. Учасниками змагань стали юні баскетболісти з восьми  шкіл громади :  Скибинський ліцей, Вороненський ліцей, Жашківський ліцей №1,  Жашківський ліцей №3, Бузівський ліцей, Жашківський ліцей №2, Соколівський опорний ліцей та Жашківський ліцей №4.       Бронзовими призерами змагань стали баскетболісти з Бузівського ліцею, друге місце посіла команда Жашківського ліцею №4,  а чемпіонами громади стала команда Жашківського ліцею №1. Кращим гравцем турніру став Волицький Максим.

15:33 06.03.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ ІЗ МАТЕМАТИКИ

     Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки  предметів НМТ. Запропоновано потенційним учасникам тестування виконати завдання  з другого обов’язкового предмета ー  математики.

12:15 06.03.2023

ПВК «РЕДАН» В УКРАНІ: ХТО ВОНИ ТАКІ І ЩО РОБИТИ БАТЬКАМ

     Українці, і особливо батьки підлітків, турбуються через появу в Україні нової молодіжної субкультури ПВК «Редан». Представники цієї субкультури збираються в групи з десятків людей і влаштовують масові бійки. Він зародився в росії, де підлітки в чорному одязі та з символами павука на спинах влаштовували заворушення та бійки з футбольними фанатами чи мігрантами в торгових центрах. Про даний рух все частіше пишуть в соціальних мережах, з'являються відповідні групи в телеграмі.

11:57 06.03.2023

ПІДСУМКИ ВІДЕОПРОЕКТУ «КАПСУЛА ЧАСУ З ПОСЛАННЯМ У МАЙБУТНЄ»

     Протягом лютого 2023 року тривав обласний відеопроєкт «Капсула часу з посланням у майбутнє». Метою конкурсу  було те, щоб зафільмувати думки, бажання та мрії українців сьогодні, щоб нагадати про них в майбутньому.

10:19 01.03.2023

Проект "Город на підвіконні"

      На дворі перші дні весни, а в групах наших дитсадків і вдома у малюків, на підвіконнях, буяє весна. Навіщо потрібен проект «Город на підвіконні» в дитячому садочку? Звичайно, що ми всі знаємо і про пізнавальний розвиток малюків, і про виховання екологічної культури, формування естетичних почуттів і ще купу всього того «книжкового». Але  якщо чесно, то для чого ми робимо з дітками «город на вікні»? Наприклад, це привід поговорити з дітьми про те, чому бабусі так часто говорять про город і завжди незадоволені погодою. То «Ой, нема дощу, хоч би пішов той дощик!», а за кілька днів – «Ой, той дощ лляє, коли вже він припинеться! Ой, що то буде з врожаєм». Рослини на вікні стають у нагоді, коли потрібно зачекати на обід, чи в іншій ситуації. «А давайте подивимося як наша цибулька (кріп, петрушка тощо) вже виросли!».

09:32 01.03.2023

Міжнародний день рідної мови

     21 лютого світова громадськість відзначила Міжнародний день рідної мови. Для кожного з нас це ще одна можливість відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну мову, милуються нею та плекають її.

14:08 23.02.2023

Міжнародний день рідної мови

       Вітаємо з Міжнародним днем рідної мови і щиро бажаємо всім серцем і душею завжди любити свою країну, пишатися рідною мовою і прославляти свою культуру. Нехай мова завжди залишається сильним і потужним інструментом не тільки спілкування, а й розвитку.

11:25 21.02.2023

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕНЯ ХІI ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКА «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»-2023

     На виконання Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006  «Про День охорони праці», відповідно до плану роботи відділу освіти на 2023 рік, у рамках відзначення  28 квітня Дня охорони у закладах освіти   організовано та проведено  у закладах освіти Жашківської МТГ конкурс дитячого малюнка  «Охорона праці очима дітей»-2023.

16:23 16.02.2023

Рух юних пожежних-рятувальників

      Війна внесла корективи у всі сфери життя, освіта не стала винятком. Як ніколи, актуальними залишаються питання щодо збереження життєдіяльності всіх учасників освітнього процесу нових реалій – небезпечних, кризових, непередбачуваних. На проблему безпеки дітей не може бути іншого погляду, як на проблему гостру, важливу, що вимагає чітких, скоординованих дій. 

15:59 16.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано