A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

КОНСУЛЬТАЦІЯ-ТРЕНІНГ З ПІДГОТОВКИ ДО СКЛАДАННЯ НМТ У 2023 РОЦІ (УКРАЇНСЬКА МОВА)

       Усіх, хто готується до НМТ-2023, запрошую на щорічний безкоштовний вебінар, що відбудеться найближчого вівторка, 17 січня (з 20:00 до 21:00). Учасники вебінару виконають тестову частину з української мови, зʼясують, які теми для них проблемні й над ними потрібно ще попрацювати. Крім того, у режимі онлайн вони зможуть поставити питання, що стосуються ЗНО/НМТ-2023. Щоб потрапити на консультацію-тренінг, перейдіть за цим посиланням 17 січня о 20:00: https://youtu.be/4YXG2rsgdac

16:04 16.01.2023

Засідання "Творчої групи" вчителів фізичної культури та "Передового педагогічного досвіду"

     12.01.2023 в відділі освіти Жашківської МТГ пройшли  засідання "Творчої групи" вчителів фізичної культури та "Передового педагогічного досвіду". За результатами Години спілкування , що була проведена з учителями в 13 школах громади напередодні, методистом відділу освіти Дубовиком Олександром Миколайовичем сформовано актив методичного об'єднання вчителів фізичної культури. На засіданні "творчої групи" було переглянуто розробки педагогічної виставки Освіта Черкащини, що розміщені на сайті Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників  за минулі роки та обговорені пріоритетні  напрямки для розробки власних педагогічних ресурсів для цьогорічної виставки. Найбільш емоційним стало обговорення проведення першої спартакіади Жашківської МТГ серед школярів. Вчителями визначені 11  видів спорту в яких змагатимуться школярі та визначено суддів, що відповідатимуть за кожен вид та місця проведення змагань.

09:22 13.01.2023

ВЕБІНАР «СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНА ОСВІТА: ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ»

     11 січня 2023 року в режимі онлайн проведено вебінар з вчителями громадянської та історичної освіти. Методист відділу освіти Сліпенко Г.В. окреслила завдання на  другий семестр, щодо участі у фахових конкурсах, представлення педагогічного досвіду на виставках. Учасники вебінару розглянули онлайн-сервіси та інструменти, які стануть у пригоді вчителям історії та громадянської освіти; отримають поради щодо використання профільних інтернет-сервісів.

07:57 13.01.2023

Психологічна підтримка дітей на період воєнного стану

     Обговоренню питання психологічної підтримки учасників освітнього процесу  було присвячено онлайн-нараду, проведену 10 січня 2023 року для працівників психологічної служби закладів освіти  Жашківської МТГ.

08:22 11.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано