A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

І етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Дата: 23.03.2018 08:33
Кількість переглядів: 154

      За традицією у березневі дні на Черкащині проводиться  І етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

       Тож 16 березня 2018 року в Жашківській об’єднаній територіальній громаді на базі Будинку дитячої та юнацької  творчості перемогу виборювали 7 команд із загальноосвітніх навчальних закладів громади:

  • Жашківської спеціалізованої школи № 1 з поглибленим вивченням окремих предметів -  команда «НОВА НАЦІЯ»;
  • Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2  -  команда «ВОГНИК»;
  • Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3   ім. І.М. Ляшенка - команда «ВОГНЕТРИВКІ ДРАКОНИ»  ;
  • Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 -команда «СПАЛАХ»;
  • Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 - команда «ШТУРМ»;
  • Скибинського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів - команда «КОМАНДА 101»  ;
  • Литвинівського  закладу  загальної середньої освіти І-ІІ ступенів - команда  «ЕКСТРИМ» .

    З вітальним словом до учасників та присутніх у залі звернувся начальник Жашківського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області Бішук Руслан Володимирович .

      Змагання складались з таких конкурсів: «Візитка», «Домашнє завдання» та  «Одягання бойового одягу».

   У кожному конкурсі команди дружин юних пожежних демонстрували вокальну та хореографічну майстерність, артистизм, влучний гумор, яскраві образи, оригінальні декорації, поєднавши у своїх виступах найважливіші правила безпеки життєдіяльності, а також порушували актуальні питання пожежної та техногенної безпеки.

    У гумористичних сценках з піснями, танцями та влучними жартами вони несли рекомендації щодо дій у різноманітних надзвичайних ситуаціях, пропагували здоровий спосіб життя, розкриваючи цьогорічну тему Фестивалю - “Правила безпечні — для кожного в житті доречні!”.

     Атмосфера Фестивалю була теплою і веселою, як саме дитинство. Організатори заходу зробили все, аби діти не тільки  розширили й закріпили свої знання з питань пожежної безпеки, а також отримали добрі спогади. Адже саме ці діти, повернувшись до школи, будуть пропагувати здоровий спосіб життя та дотримання правил пожежної безпеки серед однолітків.

    Не менш захоплюючим дійством, в перервах між змаганнями, стали виступи творчих колективів Будинку дитячої та юнацької  творчості.

   Дякуємо всім директорам та колективам закладів освіти за допомогу в організації проведення І етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

     На ноті позитивних вражень та емоцій, які подарували учасники Жашківського міського етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, голова жюрі Бішук Р.В., начальник Жашківського районного сектору УДСНС, оголосив переможця цьогорічної боротьби — команду «ШТУРМ» Жашківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 та нагородив грамотами учасників заходу.

    Вітаємо переможців та бажаємо гідно представити освіту Жашківської громади на ІІ (зональному) етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано