A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ЗРОБИМО ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ БЕЗПЕЧНИМ!

Дата: 13.06.2019 10:51
Кількість переглядів: 104

       Найвищими цінностями суспільства є життя і здоров’я людей. Проте з кожним роком збільшується кількість негативних факторів, що згубно впливають на безпеку життєдіяльності. Лихо краще попередити, ніж боротися з його наслідками, часто трагічними.

     Учнівська молодь повинна знати про світ небезпек, який її оточує,  мінімізувати можливий ризик, жити в гармонії з собою та з природою. В основі терміну „безпека життєдіяльності” лежить  співвідношення „людина – середовище проживання”.

     Частіше жертвами нещасних випадків, аварій, стихійних лих стають діти. Як правило, вони не знають елементарних правил поведінки або  просто бездумно та  безпечно поводять себе на вулиці,  на воді, під час купання, на дорозі, в побуті тощо.  Разом з тим вони і самі  створюють небезпечні ситуації. Щоб протистояти такому явищу в суспільстві, треба змінити наше ставлення до нещасних випадків,  озброївши підростаюче покоління певним багажем знань, забезпечивши сприятливі умови для життя, навчання, відпочинку.

   Пропонуємо увазі батьків Методичні рекомендації Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського «Основи безпеки руху та безпеки життєдіяльності під час дозвілля та відпочинку дітей».

https://rada.info/upload/users_files/41779881/33a3c8a7126220ea61acebc705dfcaea.docx


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано