A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

Город на підвіконні - проєктна діяльність в ЗДО

В закладах дошкільної освіти громади продовжується проєкт «Город на підвіконні», що сприяє розвитку пізнавальної активності дошкільників, вихованню екологічної культури та є складовою освіти сталого розвитку. Праця, спостереження, естетика, дослідження, відповідальність, ознайомлення з кулінарією та змога покуштувати вирощені культури – це лише частинка форм роботи і активностей з дітьми, які дозволяє цей проєкт. Приєднуйтесь до нас і поділіться своїм досвідом.

11:23 23.02.2024

Ментальне здоров'я дітей

     Ментальне здоров'я дітей — це не лише про підтримку та розвиток, але й про надання їм найважливішого — любові та розуміння. Ми вражені тим, з якою турботою вихователі проводять заняття для малюків, спрямовані на зміцнення їхнього психічного здоров'я.     Нагадуємо, що наразі триває конкурс для вихователів дошкілля, який проводить UNICEF Ukraine за підтримки Міністерство освіти і науки України .    Мета цього конкурсу — популяризація ефективних інструментів підтримки ментального здоров'я дітей дошкільного віку.       Педагоги громади активно долучилися до проєкту "Гратися і не боятися" UNICEF Ukraine - #ЯіТи #UNICEFUkraine #ментальне_здоровя #Дошкільники_ЖашківськоїМТГ - для малюків, батьків, вихователів дитячих садочків, використовуючи різні інструменти підтримки ментального здоров'я (наприклад, Ранкове коло «Заряджаймося енергією» з теми «Рух та спокій», або гра «Фарбовані камінці для емоцій» з теми Колорит та Творчість) - те, що може допоможе повертати спокій, розважатись і розвиватись в наших складних умовах.

08:55 20.02.2024

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

День Героїв Небесної Сотні вшановують  щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників революції Гідності та увічнення пам'яті Герої Небесної Сотні».  

17:06 19.02.2024

КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПІДРУЧНИКІВ ТА ПОСІБНИКІВ ДЛЯ 7 КЛАСУ

     На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 26.01.2024 №1/1472-24 «Про забезпечення виконання наказу МОН від 02 жовтня 2023 року №1186» інформуємо про проведення конкурсного відбору підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

12:25 16.02.2024

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС АВТОРСЬКИХ ПРОГРАМ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ І СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ «НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У НОВІЙ ШКОЛІ»

     Завершився ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» за номінацією «Корекційно-розвиткові програми».

15:10 29.01.2024

ДЕНЬ ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ В ЗАКЛАДАХ ЖАШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

     Державний прапор – невід’ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Синьо-жовтий прапор для українців − це символ свободи і боротьби за незалежність.

13:00 29.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано