A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новини

ПРИДБАННЯ ДЕЗІНФІКУЮЧИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

        На виконання вимог Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів, Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації освітнього процесу (ДСанПіН 5.5.2.008-01), з  метою дотримання  санітарно-епідеміологічних правил утримання освітніх закладів відділом освіти закуплено дезінфікуючі засоби «Дезактін» та «Жевель-Клейд», які мають сертифікати якості, підтверджують їх походження та безпечність  на суму 20,370 грн.

16:04 16.03.2020

ВИТИНАНКИ - ДАВНЄ УКРАЇНСЬКЕ МИСТЕЦТВО

     12 березня відповідно до плану відділу освіти на базі КЗ «Жашківська мистецька школа» відбувся  семінар-практикум «Кустодії –історичний прототип української витинанки». Крамаренком Т.В., керівником методичного об'єднання учителів образотворчого мистецтва, учителем Литвинівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Жашківської міської ради підготовлено цікавий матеріал про історію виникнення кустодій на теренах України.

13:04 16.03.2020

ЗАХОДИ З ПЕРЕВІРКИ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ЕЛЕКТРООБЛАДНАННЯ

    Відділом освіти  та керівниками ЗО систематично контролюється технічний стан електрообладнання в освітніх закладах. З метою запобігання враженням електричним струмом та захисту електрообладнання від пошкодження при аварійних ситуаціях 10-11 березня у семи закладах загальної середньої освіти та восьми закладах дошкільної освіти Жашківської міської ради підприємством КП «Промпобуттехніка» (з якими укладено договір №1254 від 02.03.2020 р.) - електротехнічна лабораторія та інженером – енергетиком відділу освіти Полозуном В.М. проведено перевірку технічного стану електроустаткування та  контурів заземлення відповідно вимог «Правил безпечної експлуатації  електроустаткування споживачами".

10:37 16.03.2020

ПРОБНЕ ТЕСТУВАННЯ: ЗМІНЕНО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ

    З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України №211 від 11 березня 2020 року було ухвалено рішення про перенесення дат проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

15:53 13.03.2020

ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа МОН України від 11.03.2020 №1/9-154, відповідно до рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської ОДА (протокол №5 від 11 березня 2020 року) та з метою дотримання вимог щодо профілактики коронавірусної інфекції з 12 березня до 3 квітня 2020 року в Україні запроваджено карантин.

15:44 13.03.2020

ЗАПРОВАДЖЕННЯ КАРАНТИНУ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ЖАШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

     На виконання рішення виконавчого комітету Жашківської міської ради №44 від 12.03.2020 р.  «Про запобігання поширенню на території Жашківської ОТГ коронавірусу COVID-19», 12 березня начальником відділу освіти Савицькою В.М. проведено нараду з керівниками ЗО, працівниками відділу освіти, на якій розглянуто питання запровадження карантину в закладах освіти та виконання  профілактичних  заходів щодо недопущення поширення коронавірусу серед  учасників освітнього процесу. 

11:05 13.03.2020

"Городи на підвіконні"

    Світ природи цікавий і неповторний.  Уявлення про природу, її значення в житті кожної людини закладається в дошкільному віці. Саме починаючи з раннього віку, формуємо в дітей екологічну культуру, бо це складова загальної культури особистості. Екологічно компетентна особистість не тільки розуміє, а й відчуває серцем, що рослини – це живі організми, які потребують, так само, як і люди, певних умов життя.      Город на підвіконні в дитячому садку сприяє розвитку допитливості і спостережливості в дітей, він допомагає краще пізнати життя рослин. Дана форма роботи дає можливість: розширити уявлення дітей про рослини, про умови, які необхідні для їх росту і розвитку, розвивати естетичні почуття, уміння радіти красі вирощуваних рослин та бачити  результату своєї праці. Вихователі виховують в дітей бажання брати участь у трудовій діяльності. Разом висаджують рослини доглядають за ними. На власному досвіді кожна дитина переконалась, що рослину можна виростити з маленького зернятка, цибулинки, навіть взимку, коли надворі холодно. Але, щоб рослина зросла їй необхідний догляд. Особливе задоволення від своєї праці діти отримують коли вживають цибульку в їжу. І смачно, і корисно.

13:31 11.03.2020

Зональні змагання з волейболу за програмою ХХVІ обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти

     7 березня відбувся зональний етап обласних змагань з волейболу за програмою ХХVІ обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти на базі Жашківської СПШ №1 та Жашківськького ЗЗСО №2. За вихід у фінал у групі змагалися команди Жашківської ОТГ, Бузівської ОТГ, Уманського, Маньківського та Монастирищенського районів. Команда дівчат Жашківської спеціалізованої школи №1 зайняла 2 місце, здобувши перемогу в трьох іграх та зазнавши поразки в грі з командою Монастирищенського району з рахунком 1:2. Команда юнаків Жашківської спеціалізованої школи №1 здобула перемогу в усіх іграх з рахунком 2:0, стала переможцем зонального етапу та продовжить боротьбу у фіналі. 

14:03 09.03.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано