A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Громадський звіт про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку Жашківської спеціалізованої школи №1 «Школа Пізнання, Становлення, Успіху» на період до 2020р

Дата: 18.12.2018 11:05
Кількість переглядів: 168

        14 грудня 2018 року  в Жашківській спеціалізованій школі №1 з поглибленим вивченням окремих предметів  проходили громадські слухання реалізації обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини» на період до 2020 року. На гостину до школи завітали: очільник Жашківської громади І.А.Цибровський, начальник відділу освіти В. М. Савицька, представник народного депутата В.Ничипоренка Король М.З., голова батьківського комітету школи Бурлуцький В. М., очільники освітянської галузі Соколівської громади, директори шкіл Жашківської громади, батьки та інші гості, а також   колеги з Монастирищенського ліцею «Ерудит» на чолі з директором Стороженко Н.А.

       До уваги гостей запропоновано ряд тематичних уроків з використанням інновацій, різноманітні майстер-класи творчих вчителів – Маковецької К. А., Сливанчук Т.М., Левченко В.С. Гості стали активними учасниками колективної роботи за інтересами, де по завершенню кожен отримав подарунок, який створив сам. Цікавим та захоплюючим став сеанс одночасної гри в шахмати з неодноразовою призеркою Дробот Кірою, ученицею 6-Б класу.

         Цікаво і змістовно проведена екскурсія по школі, де уроки проходили  при відчинених дверях, що  давало можливість споглядати за ходом реалізації освітнього процесу..

         А на завершення директор школи О.М. Ярош ознайомив присутніх із  змістовним аналізом проведеної роботи з реалізації цільової програми «Інноваційні школи Черкащини».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано