A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Переможці обласного конкурсу «Збережемо першоцвіти»

Дата: 03.04.2019 08:20
Кількість переглядів: 136

      Щороку у весняний період з 8 по 27 березня 2019 року, проводиться кампанія зі збереження та охорони популяцій ранньоквітучих видів рослин, у тому числі занесених до Червоної книги України, які є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення.

      Обласний конкурс «Збережемо першоцвіти» проводився з метою збереження та охорони ранньоквітучих рослин, формування у підростаючого покоління відповідального ставлення до природи, активізації пізнавальної, творчої, просвітницької діяльності учнівської молоді. На конкурс представлено 374 роботи з усіх районів, міст  та ОТГ Черкаської області.

     У обласному етапі конкурсу взяли участь переможці І (міського) етапу Конкурсу серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти Жашківської ОТГ. На обласний Конкурс  було заявлено  11  робіт.

     Своє відношення до збереження першоцвітів учасники представили в творчих роботах:

  • профорієнтаційні плакати;
  • малюнки;
  • картини;
  • сувеніри.

     Згідно наказу від 25.03.2019 №1 «Про підсумки обласного конкурсу «Збережемо першоцвіти» визнано ПЕРЕМОЖЦЯМИ обласного конкурсу і нагороджено Грамотою комунального закладу «Черкаський обласний Центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» за зайняте:

І МІСЦЕ

ШВЕЦЬ Анастасія, вихованка гуртка «Природа і фантазія» Будинку дитячої та юнацької творчості Жашківської міської ради (керівник                Бабенко О. М.).

ІІ МІСЦЕ

ПАЛІЙ Ярослава, вихованка гуртка «Казковий світ іграшки» Будинку дитячої та юнацької творчості Жашківської міської ради (керівник Шевчук Л. В.) сувенір «Тюльпани».

ПРИСЯЖНЮК Дарія, учениця Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 Жашківської міської ради (вчитель біології Гвоздик І.О.) сувенір «Матінці-Землі даруєм першоцвіти».

КОНОНЕНКО Іван,  учень Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5 Жашківської міської ради (вчитель біології Задорожня В.М.) сувенір з покидькового матеріалу «Земля для життя, а не для сміття».

ЛОЗОВСЬКА Софія,  вихованка гуртка «Вишиванка» Будинку дитячої та юнацької творчості Жашківської міської ради (керівник                      Душенківська Л.П.) картина «Підсніжники».

Конкурс сприяв бережливого ставлення до природи та збереження першоцвітів. Поєднанню творчості та майстерності виконавців.

Бажаємо усім учасникам конкурсу творчих успіхів та висловлюю подяку за активну участь.

 

Мусієнко А.П., методист



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано