A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Дата: 21.05.2021 08:21
Кількість переглядів: 168

    З метою популіризації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є засобом громадянської освіти, підведення підсумків діяльності роїв закладів освіти області у 2020/2021 навчальному році та виявлення кращих роїв, які братимуть участь у ІІ турі обласного етапу «Джура» 18, 19, 20 травня Черкаським обласним Центром туризму  проводився перший тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

       В онлайн-етапі гри взяли участь рої-переможці І міського етапу гри «Джура» - старша група «Атамани» Жашківської СПШ№1 та середня група «Серця патріотів» Жашківського ЗЗСО №5. Рій складається із 8 учасників та керівника і виховника рою.

    Програма онлайн-гри передбачала: 18 травня-вікторина «Рятівник»; 19 травня- онлайн-конкурс «Впоряд»; 20 травня-вікторина «Відун». Додатково нараховувались бали за оформлення «Книги звитяг», діяльності куреня. Рої, які за підсумками першого туру гри посіли призові місця братимуть участь у другому (очному) турі гри «Джура», який проходитиме в червні на базі Дахнівського спортивно-оздоровчого табору.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано