A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

В усіх закладах загальної середньої освіти Жашківської громади пролунав Останній дзвінок

Дата: 01.06.2021 08:23
Кількість переглядів: 127

     У закладах загальної середньої освіти Жашківської територіальної громади 31 травня провели Свято останнього дзвоника. Через карантинні обмеження у більшості шкіл заходи відбувались  не традиційно, у різних форматах.               

      Зокрема, у Жашківській СПШ №1 для одинадцятикласників на подвірї школи за участю міського голови І.АЦибровського було проведено марафон, на якому винуватцям свята вручено відзнаки – Похвальні листи, грамоти та нагороди за спортивні досягнення. Очільник громади побажав випускникам вдало реалізувати всі свої здібності і таланти і ніколи не забувати своїх шкільних друзів та вчителів. Зворушливі вітання та слова щирих побажань звучали від учнів, учителів, батьків цього закладу і в прямій трансляції на YouTube-каналі, до якої долучилися усі охочі. А окремо за локаціями у різноманітних форматах святкували Свято останнього дзвоника усі класи.

    У Вороненському та Бузівському ЗЗСО шкільні подвір’я  теж замайоріли урочистістю та хвилюванням. Для одинадцятикласників шкільний дзвінок дійсно пролунав востаннє. А для решти  учнів – це старт літніх канікул. Тож всі вони згідно заздалегідь запланованої тематики святкували цей пройдений етап навчання по-особливому радісно і творчо, у окремих локаціях.

    Урочисто, неповторно, з трепетом лунав останній дзвоник і в Жашківському ЗЗСО №3. 41 випускник  хвилююче прощався зі школою, друзями учителями, які бажали їм ніколи не зупинятися на досягнутому, удосконалювати себе, щоб якомога частіше відчувати окриляючу силу успіху та радість перемог.

    На  старті усвідомленого дорослого життя і одинадцятикласники Жашківського ЗЗСО №2 та №5. Прощальний шкільний вальс, гучні привітання вчителів, батьків та очікування змістовного відпочинку від літніх канікул – далеко неповний спектр вражень та думок учасників заходу.

    У форматі сучасних тенденцій, зі щирістю та теплотою пролунав останній дзвоник у  Тетерівському, Кривчунському ЗЗСО, Соколівському ОЗЗСО - слова «Прощавай, школо!» стали ключовими у проведенні цього неперевершеного дійства.

    Тож в добру путь, одинадцятикласники! Гарного та змістовного відпочинку, школярі!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано