A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Відкрите суспільство - це активні люди

Дата: 30.12.2021 08:30
Кількість переглядів: 160

     Відкрите суспільство  - це активні люди, які характеризуються високою мобільністю, здатністю до інновацій, вільною критикою,  індивідуалізмом та відповідальністю.

   Каландій Наталія Федорівна, учитель Бузівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Жашківської міської ради, директор закладу, пройшла відбір для  участі в тижневому міжнародному семінарі для вчителів із східної Європи  "Відкрите суспільство", який відбувався в Німеччині (м.Берлін) з 16.12. по 23.12.2021 за підтримки фонду dAch, який займається соціальними освітніми проєктами.

    В семінарі брали участь 12 вчителів з України, 3 - з Вірменії, 2 - з Грузії.  Наталія Федорівна була однією із запрошених  з Черкаської області.

     Впродовж семінару педагоги мали змогу поспілкуватися з громадськими діячами, журналістами, педагогами та обговорити актуальні питання, що стосуються розвитку відкритого суспільства, адже Україна - незалежна країна, яка є частиною світового відкритого суспільства. А її громадяни із свободою слова, власними поглядами мають займати пріоритетне місце в державі.

     Учителі обмінювалися також досвідом викладання іноземних мов  у школі та університеті, мали змогу краще познайомитися з культурою, традиціями та звичаями країни, відвідати та оглянути відомі визначні місця,  скуштувати традиційні страви та відчути неймовірну святкову  атмосферу в передріздвяний час.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано