A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Тільки той, хто пям’ятає минуле, вартий майбутнього

Дата: 13.05.2021 08:37
Кількість переглядів: 114

      Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену у словах: “Ніхто не забутий, ніщо не забуто”.

     Напередодні пам'ятних днів – Дня пам’яті і примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Європі – усі ЗЗСО та ЗДО Жашківської територіальної громади  активно залучилися до виховних заходів патріотичного спрямування.

     У закладах дошкільної освіти було проведено тижні Пам'яті та примирення, тематичні заняття, покладання квітів до обелісків та пам'ятників.

   У закладах загальної середньої освіти проведенні виховні години, майстер-класи по виготовленню маків пам'яті,  уроки історії, урок-реквієм, бесіди на яких поглибили знання про героїчне минуле нашого народу.

   Шкільні бібліотекарі підготували книжкові виставки – «Перемога в серцях поколінь», «Навічно в пам'яті народній», «Війні нема забуття», «Сучасні книги про Другу світову війну», та проведені уроки пам'яті, бібліотечні уроки -  «Це святе слово  - Перемога».

   Наш святий обов’язок — шанувати безцінний подвиг ветеранів, зберегти спогади очевидців кривавих років війни для наступних поколінь. Адже той, хто знає ціну свободи, ніколи не дасть повторити трагічних помилок минулого.

Пугачівський ЗЗСО

https://www.facebook.com/groups/420905995037958

Тетерівський ЗЗСО

https://www.facebook.com/groups/779897149086835

ЗЗСО №4

https://www.youtube.com/watch?v=NBVj-12O55I

https://www.youtube.com/watch?v=K3SJDrG8nuM&feature=emb_imp_woyt

ЗЗСО №5

https://www.youtube.com/watch?v=M8LI04kw428

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано