A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

День відкритих дверей в ДЮКФП

Дата: 14.09.2018 09:04
Кількість переглядів: 124

      Керуючись положенням про «Проведення та організацію Всеукраїнського олімпійського уроку та Олімпійського тижня», колективи  ДЮКФП  та  СПШ №1 спланували та провели низку спортивно-масових заходів, які поєднали з проведенням Дня відкритих дверей спортивного клубу,  що в результаті стали великим святом спорту, здорового способу життя, прикладом взаємопідтримки і здорової конкуренції. Крім уроків фізкультури з олімпійською тематикою, проводились ігри , конкурси, міні змагання. 

       Отже, 12 вересня цікаве спортивно-пізнавальне дійство «День відкитих дверей» відбулося у приміщенні ДЮКФП –  юні спортсмени продемонструвати  свої вміння з багатьох видів спорту: паурліфтінг, бокс, дзюдо, панкратіон, шахи, птлетична гімнастика.  Під час проведення заходу гості та майбутні вихованці  могли довідатися чи отримати відповіді на запитання про зародження олімпійського руху, події, пов’язані з виступами юних спортсменів, історію створення і становлення різних видів спорту, історію самого спортивного клубу. Задоволені діти не стримували своїх емоцій, щиро раділи можливості приєднатися до спортивної спільноти клубу. Гості клубу - голова міської ради Цибровський І.А. та начальник відділу  освіти Савицька В.М. також радо приймали участь в перетягуванні канату та інших заходах.

       Дякуємо організаторам за цікавий день. З роботою ДЮКФП можна буде ознайомитись на оновленому сайті закладу http://fizclub.zhashkiv-osvita.gov.ua/

Метолична служба відділу освіти 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано