A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

«Синдром професійного вигорання: як зберегти психоемоційне здоров’я педагога»

Дата: 01.02.2019 09:25
Кількість переглядів: 145

       Професія педагога – одна з тих, де синдром «професійного вигорання» є найбільш поширеним, саме тому  31 січня 2019 року на базі Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, відбулося чергове засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів. В рамках якого було проведено круглий стіл на тему: «Синдром професійного вигорання: як зберегти психоемоційне здоров’я педагога».

Василюк Л.П., практичний психолог Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ознайомила колег з особливостями професійного та емоційного вигорання педагога,  надала практичні рекомендації щодо  розвитку   вмінь  та навичок  подолання негативних наслідків стресових ситуацій. Проведені нею тренінги сприяли емоційному розвантаженню  колег. Наприкінці психологом були надані поради щодо запобігання професійного вигорання.

Учасники круглого столу активно працювали та обмінювалися досвідом, адже адекватне відношення до роботи і відведення їй належного місця у житті  – найкраща профілактика професійного вигорання.

На завершення методист відділу освіти Жашківської громади Мусієнко А.П. підвела підсумки та наголосила, щоякщо  користуватися настановою «Не можеш робити те, що любиш – навчись любити те, що робиш», то ніяке професійне вигорання нам не загрожуватиме!

 Захід пройшов цікаво,  насичено, інформативно. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано