A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Нам книга відкриває всі світи

Дата: 20.03.2019 09:26
Кількість переглядів: 136

Тиждень дитячого читання, поза сумнівом, – чи не найголовніше свято року для дитячих бібліотек України. Це свято із дуже давніми традиціями, не втратило свого значення і сьогодні. Всеукраїнський тиждень дитячого читання – свято для тих, хто творить книгу і хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і юних читачів.        

     19 березня в Черкаській обласній філармонії на всеукраїнському рівні відбулося урочисте відкриття Тижня дитячого читання. Учні ЗЗСО №4 за ініціативи відділу освіти  отримали можливість долучитися до святкування, як представники Жашківської ОТГ і отримали неповторні враження від перегляду театралізованого дійства «Нам книга відкриває всі світи». Крім того діти мали змогу взяти участь у презентації дитячих письменників та видавництв.

.      «Книга – справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, тварин і рослин. Скільки дивовижних таємниць відкривається нам завдяки книгам! Завдяки цій подорожі, я  була учасником  карколомних пригод космічних чарівників, а також мандрувала в часі» - поділилася враженнями  учениця 6 класу Тетяна Каналюк, а її однокласник Медловець Сергій вважає, що книга це безцінний скарб і лише вона може подарувати  незабутні зустрічі з літературними героями!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано