A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Завдяки зусиллям влади та бізнесу у Вороненському ЗДО «Веснянка» створено комфортні умови для організації освітньо-виховного процесу

Дата: 07.10.2021 09:31
Кількість переглядів: 108

          Завдяки зусиллям влади та бізнесу у Вороненському ЗДО «Веснянка» створено комфортні умови для організації освітньо-виховного процесу.

Найбільшим структурним підрозділом Жашківської міської ради є відділ освіти. Він же потребує і вагомих капіталовкладень для належної організації освітньо-виховного процесу і створення комфортних умов для його учасників. Та, окрім цього, в закладах освіти (а здебільшого тих населених пунктів, що доєдналися до Жашківської громади) існує ряд проблем, які необхідно вирішувати негайно. З-поміж таких Вороненський ЗДО «Веснянка», де потребували ремонту система опалення, водопровідно-каналізаційна мережа, а також конче необхідно було облаштувати внутрішні вбиральні. Завдяки керівникам місцевого сільгосппідприємства «Відродження» - родини Котків Ігоря Михайловича та Михайла Григоровича (який є і депутатом Жашківської міської ради) а також, міського голови Ігоря Цибровського та депутатського корпусу міської ради багаторічна проблема Вороненського дошкільного навчального закладу почала вирішуватись.

      Зокрема, коштом місцевого бюджету було закуплено будівельні матеріали (113 074,08 грн ), котел та комплектуючі (34 380,00 грн), радіатори (45 483,90 грн), проведено поточний ремонт водопровідно-каналізаційної мережі (34 218,00 грн), поточний ремонт приміщень (33 468,00 грн) та монтаж системи опалення (33000,00 грн). Виконувались роботи силами і технікою Жашківського ВУЖКГ.

   Фінансову допомогу (близько 80 000 грн) надали керівники ПСП «Відродження» , які виділяли і матеріали, і техніку, і навіть робочий ресурс задля реалізації запланованого в найкоротші терміни. Окрім того Михайло Котко, як депутат Жашківської міської ради, спрямував кошти бюджету зі свого депутатського фонду (30 000 грн) на заміну 8 вікон та 2 дверей в дошкільному закладі.

    Кропітка робота, що тривала кілька місяців, увінчалася довгоочікуваним комфортом для працівників та вихованців дошкільної установи.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано