A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Шкільна майстерня запрацювала по новому

Дата: 17.03.2021 09:37
Кількість переглядів: 100

   Рубрика "Проектна діяльність"

      Праця – це обов’язкова умова й складова частина навчання, виховання та розвитку дитини. Вчитель трудового навчання Гриб В.П. Жашківського ЗЗСО №5 в своїй роботі  поєднує  інноваційні методи  для творчого розвитку учнів та їх виховання. Творчі заняття не тільки розвивають фантазію, але й дають школярам безліч корисних, практичних навичок. Людина, яка працює творчо, здатна перетворити будь – яку працю на мистецтво, створити красу для себе та оточуючих.

     Саме тому активно та позитивно проходять уроки трудового навчання, під час яких учні вчать практично застосовувати набуті навички. Школярі виконують різноманітні творчі проекти: 5-6 класи: «Підставка для олівців», «Модель транспортного засобу», «Більбоке»; 7-8 класи «Ключниця», «Підставка для серветок», «3D моделі тварин»; 9 клас «Самовар» (спільна робота).

    На уроці створюється творча атмосфера для навчання, що викликає інтерес та прагнення учнів удосконалювати свою діяльність, позитивні, емоціональні реакції морального або естетичного характеру.  Таким чином розвиток творчих здібностей учнів відкриває нові можливості  для реалізації потреб особистості в суспільстві, сприяє формуванню ключових компетентностей, дозволяє стимулювати учнів до активної роботи у цікавих проєктах.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано