A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Гідність у дії. Гідність щодня.

Дата: 27.11.2020 10:12
Кількість переглядів: 115

      Щорічно в закладах освіти Жашківської міської ради з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

     В рамках акції "16 днів проти насильства", а також для вироблення в учнів навичок безпечної поведінки практичним психологом ЗЗСО №5  Сміщенко С. С. було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: "Гідність у дії. Гідність щодня".  Учні 6-го класу обговорювали, що таке гідні вчинки, гідна поведінка та вміння правильно реагувати на труднощі та складні ситуації. Цікавою та активною частиною уроку була інформаційно-просвітницька гра "Ліза та її друзі подорожують світом". Гра допомагає дітям розглянути проблему торгівлі людьми та правила безпечних подорожей. А також формує лідерські навички, вчить командної роботи, толерантно відноситись один до одного.

      Такі заняття дають можливість дітям згуртовуватись, чути та розуміти, бути активними та впевненими. Адже елементарні навички отримані в дитячому віці будуть важливі та корисні в майбутньому.

     25 листопада відбулося відкриття Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в ЗЗСО №2 за участі шкільного самоврядування. Школярі разом з педагогом організатором Заплішною Т. М. підготували флешмоб "Будуємо суспільство без насильства!"

      У ЗЗСО №3 оформлено інформаційний стенд  педагогом організатором “Скажімо Ні! Домашньому насильству, торгівлі людьми, гендерній дискримінації”.

     Тема 16 денної акції у ЗЗСО №4 - "Мій улюблений світ - без насильства. Без жорстокості, болю і зла...». Практичним психологом закладу, Паращук Ніною Володимирівною, проведено тренінг з учнями 3 класу, з метою підвищення обізнаності дітей з питань протидії шкільному булінгу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано