A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

З нагоди Дня захисту дітей відбулися цікаві та захоплюючі заходи

Дата: 02.06.2021 10:15
Кількість переглядів: 94

     З нагоди Міжнародного дня захисту дітей за сприяння міського голови І.А.Цибровського та відповідно до плану роботи відділу освіти для учнів закладів освіти територіальної громади з дотримання карантинних вимог було організовано ряд цікавих та захоплюючих заходів.

    Зокрема, на спортивному майданчику в парку відпочинку біля будинку культури за участю футбольних учнівських команд Бузівського, Скибинського ЗЗСО, Жашківських ЗЗСО №2,4,5 та Жашківської СПШ №1 у надзвичайно дружній атмосфері з яскравими емоціями  відбувся футбольний турнір. За результатами турніру призові місця розподілилися наступним чином: 1 місце – команда Жашківського ЗЗСО №2, 2 місце – футболісти Бузівського ЗЗСО, 3 місце – команда Жашківської СПШ №1.

     Цього ж дня на стадіоні Ю.Гагаріна учні шкіл мали змогу насолодитися активним відпочинком та екстремальним видом спортом – тут відбувалися змагання з фігурного водіння велосипеда та паркового орієнтування. Переможцями у фігурному водінні велосипеда стали учні Жашківської СПШ №1, друге та третє місця у цьому виді спорту отримали учні Жашківського ЗЗСО №5 та Жашківського ЗЗСО №4 відповідно. У парковому орієнтуванні кращими стали представниики Жашківської СПШ №1, друге та третє місця одержали школярі Жашківського ЗЗСО №5 та Жашківського ЗЗСО №4 відповідно.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано