A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Серпнева конференція працівників освіти Жашківської громади

Дата: 30.08.2019 10:19
Кількість переглядів: 90

      30 серпня 2019 року  на базі Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів  відбулася  серпнева конференція працівників освіти Жашківської громади «Нова українська школа – від старту до успіху у 2018/2019 навчальному році та пріоритетні завдання розвитку освітньої галузі   на 2019/2020 н.р.

     Участь у роботі конференції взяв голова громади І.А.Цибровський, який  привітав освітян громади із прийдешнім новим навчальним.

    На пленарному засіданні конференції було розглянуто основне питання: «Про  підсумки     розвитку  дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2018 /2019  навчальному році та завдання на 2019/2020 н.р.», яке було озвучене в доповіді В.М. Савицької, начальника відділу освіти.   

   Кращі педагогічні колективи та їхні керівники, а також працівники відділу освіти Жашківської міської ради були відзначені цього дня подяками за якісну підготовку до нового навчального року.

    У рамках серпневої конференції педагогічних працівників Жашківської громади проведено 21секційне засідання , на яких визначено головні напрямки діяльності і завдання на новий навчальний рік у сфері дошкільної, загальної середньої, спеціальної, позашкільної освіти.

    В холі СПШ №1 та класних кімнатах проходила виставка  «Нова українська школа – територія розвитку талантів»

  • Всеукраїнский проект «Відкривай Україну» - Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів -
  • Інноваційна  студія LEGO в школі   - Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів -
  • STEM - освіта: впровадження та перспективи розвитку - Жашківська спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням окремих предметів – каб.2
  • Інтер’єр у стилі Нової української школи – каб. 3,4,5
  • Сучасне освітнє середовище «Дивосвіт дитячих мрій і злетів» - каб.7, ресурсна кімната, каб. 37
  • «Від традицій – до новацій» - виставка вишитих робіт працівників Скибинського закладу загальної середньої освіти

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано