A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 07.05.2019 10:52
Кількість переглядів: 201

      В Україні з 6 по 12 травня проходить Тиждень безпеки дорожнього руху у рамках 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху, який цьогоріч присвячений темі лідерства та проходить під гаслом #SpeakUptoSaveLives. 

     Організатори: Міністерство інформаційної політики України; Міністерство освіти і науки України; Міністерство охорони здоров'я України.

     Таким чином, під час Тижня безпеки дорожнього руху планується проведення в загальноосвітніх навчальних закладах національного уроку “Безпека на дорозі — безпека життя”. Відбудеться також загальнонаціональна акція “Здай кров — врятуй життя”. Зокрема у вівторок, 7 травня, в Національній дитячій лікарні “Охматдит” відбудеться здача крові для лікування постраждалих у ДТП дітей, до акції долучаться представники Національної поліції, працівники Укртрансбезпеки та всі охочі.

     Окрім цього, проводитимуться заходи, спрямовані на профілактику правопорушень пішоходів, акція “А ти пристебнутий?”, спрямована на запобігання правопорушень серед водіїв та пасажирів траспортних засобів, відкриті уроки “Надання домедичної допомоги під час ДТП” у школах, тощо.

     Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт “Безпечна країна”, що проходитиме у межах Тижня безпеки дорожнього руху, спрямований на запобігання проявів усіх видів насильства та травматизму серед молоді.

    На конкурс будуть прийматися фото та відеороботи на теми “Молодь за безпеку дорожнього руху” та “Протидія булінгу в закладах освіти”.

    Перший заступник міністра  Павло Хобзей  зазначив, що школи проводять профілактичну роботу, проте виховання дитини відбувається насамперед через приклад, який демонструють дорослі.

    Шановні учасники дорожнього руху! Пам’ятайте! Безпека на дорозі залежить від дотримання Правил дорожнього руху та взаємоповаги!  Долучайтеся до заходів Тижня безпеки дорожнього руху, адже це стосується кожного. Віримо, що спільними зусиллями ми досягнемо поставлених цілей у питаннях убезпечення дорожнього руху!

Методична служба відділу освіти

http://dopomogadtp.com/ua/ - Мiжнародний благодiйний фонд «Допомоги постраждалим внаслiдок дорожньо-транспортних пригод».

http://dopomogadtp.com/ua/zahalnyj-plan-zakhodiv-i-etapu-5-ho-hlobalnoho-tyzhnia-bezpeky-dorozhnoho-rukhu-v-ukraini-06-12-travnia-2019-roku/ Загальний План заходів 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху в Україні 06-12 травня 2019 року

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано