A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

СТАН ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРУЧНИКАМИ ШКІЛЬНИХ БІБЛІОТЕК ЗЗСО ЖАШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.07.2020 11:02
Кількість переглядів: 116

 Сучасний підручник є найважливішим джерелом і засобом навчання, що здатний забезпечити результативну взаємодію вчителя та учнів. Ситуація з адаптивним карантином засвідчила значимість підручника при підготовці до онлайн-уроків та виконанні домашніх завдань.

Відділом освіти проводиться моніторинг забезпечення шкільними підручниками учнів ЗЗСО громади. Підготовлені відповідні документи для своєчасного надходження підручників для 3 та 7 класів.

З метою упорядкування навчальної літератури, що рекомендується для використання в освітньому процесі закладів освіти, МОН України надає перелік навчальної літератури, рекомендованої для використання у закладах освіти у 2020/2021 н.р., ознайомитися з яким можна за покликанням:

https://drive.google.com/drive/folders/1oZch3Ig5UgizX7hBb0rNJ3RyiLpb0DhZ?usp=sharing

Дитяча  та підліткова художня література відіграє важливу роль у вдосконаленні інтелектуального, духовного, морально-етичного виховання підростаючого покоління, її популяризація  - один з основних напрямків діяльності шкільних бібліотек закладів освіти, фонди яких поповнились 24 липня цікавими літературними надходженнями за сприяння ТОВ «Черкасикнига». Доставлено  художню літературу  в загальній кількості 639 примірників на суму 23 315 грн.

 

Методист  Г.В. Іванько


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано