A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

День української писемності та мови в закладах дошкільної освіти громади

Дата: 10.11.2021 11:21
Кількість переглядів: 242

          9 листопада ми відзначаємо велике свято – День української писемності та мови. Народна мудрість стверджує: скільки знаєш мов, стільки разів ти людина. Але ми впевнені, що без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику цінність рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім.

        Дошкільні заклади освіти Жашківської громади традиційно відзначають це свято різноманітними заходами. Протягом тематичного тижня проходили свята, розваги, тематичні заняття, вікторини, театральні дійства.  Педагоги 9 листопада приєдналися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності з нагоди Дня української писемності та мови.

Традиційне українське вбрання учасників освітнього процесу ще більше підкреслило величність цього свята та повагу до рідної мови.

Отож, бажаємо всім вдосконалювати знання своєї рідної мови, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну й українців.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано