A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

У школах Жашківської ОТГ проводили уроки "Я маю право!"

Дата: 09.09.2019 11:27
Кількість переглядів: 99

      В межах правопросвітницького проекту  «Я МАЮ ПРАВО!», в закладах освіти Жашківської ОТГ протягом 2-6 вересня було проведено ряд  заходів, тематичних уроків,  вікторин, тренінгів, бібліотечних уроків.

       У цікавій інтерактивній формі класоводи, практичні  психологи розповіли учням про те, які права гарантуються кожному. Дали чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли їхні права порушують, навчали учнів, як ці права захищати. Зняття, втім, були не лише корисними, а й цікавими для школярів, адже відбувалися у веселій, інтерактивній формі. Під час уроків діти заповнювали карту «Права дитини», грали в право   ві ігри, переглядали тематичні відеоматеріали та мали нагоду отримати відповіді на питання, які їх цікавили.

       Учителі розповіли школярам про права дітей, які визначені міжнародними документами, як-от право на життя, вільний розвиток, право на волю думки, совісті і релігії, право на освіту, медичну допомогу, безпечне довкілля, тощо.   

          Діти дізналися, куди можуть звертатися у випадку порушення їхніх прав, хто повинен надати їм допомогу, захистити від жорстокості та недбалості.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано