A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Футбол і дівчата

Дата: 22.10.2018 11:28
Кількість переглядів: 104

         20 жовтня відбулися змагання з міні - футболу (дівчата) в яких взяли участь  5 команд : ЗЗСО №3, №4, №5, СПШ №1 та команда Скибинського ЗЗСО.

  Змагання проводилися з метою популяризація та подальшого розвитку футболу у районі, пропаганди здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом.
       Команди закладів освіти  охоче взяли участь у змаганнях , адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї школи. Всі команди запам’яталися цікавою напруженою боротьбою у кожному зіграному поєдинку. Дівчата  продемонстрували якісний, технічний футбол, не меншу точність і міць удару, ніж  команди хлопців. Повна віддача грі, жодних зайвих думок, потужний викид адреналіну в кров! Перемігши своїх суперників у групових іграх перемогла команда ЗЗСО №5 (тренер Кривенко Т.В.).

           Усім учасницям хочеться висловити величезну подяку за їх сміливість, самовідданість, порив почуттів  і драйв. Сподіваємося, що такі змагання стануть  стартом для перспективних  спортсменок у подальших заняттях футболом. 

Методична служба.


 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано