A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Заклади загальної середньої освіти готуються до початку 2020-2021 навчального року

Дата: 20.07.2020 11:30
Кількість переглядів: 140

     Не дивлячись на те, що пора відпочинку та відпусток у самому розпалі, заклади загальної середньої освіти невпинно готуються до початку нового навчального року. Поки школярі відпочивають, у закладах освіти Жашківської громади активно ведуться ремонтні роботи. Міська рада скеровує чималі кошти для створення комфортного та безпечного освітнього середовища. На сьогоднішній день для закладів освіти з метою проведення поточних ремонтних робіт закуплено фарби, лаки, шпалери, клей, лінолеум та проводяться конкурсні торги на закупівлю інших  господарчих матеріалів. Спільними зусиллями вчителі, батьки та обслуговуючий персонал працюють над тим, щоб початок нового начального року школярі зустріли в сучасних та комфортних умовах.  

    Для забезпечення умов впровадження стандартів нової української школи до нового навчального року, створення нового освітнього простору триває закупівля дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів. Всі роботи проводяться під чітким керівництвом відділу освіти Жашківської міської ради та керівників закладів освіти.

    За сприяння Жашківської міської ради та відділу освіти працівниками ВУЖКГ проводяться роботи з підведення питної води до закладу загальної середньої освіти №4.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано