A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Вправи, що допоможуть побудувати команду

Дата: 28.10.2019 11:35
Кількість переглядів: 111

За матеріалами сайту  На Урок https://naurok.com.ua/

     Сьогодні, мабуть, ніхто не заперечуватиме необхідності формування командного духу й укріплення колективу. Іноді неуспішність школярів у навчанні або їхнє небажання йти до школи пов’язані з тим, що діти не відчувають себе невід’ємною частиною колективу, не бачать спільної мети у діяльності. Дуже часто вже дорослим людям відсутність досвіду групової роботи і неуміння працювати в команді заважають успішно взаємодіяти в колективі, разом зі співробітниками реалізовувати певну діяльність. У таких ситуаціях фахівці радять вдатися до тимбілдингу.

     Що таке тимбілдинг? Це робота, спрямована на об’єднання і заохочення членів групи до спільної результативної діяльності. Використовують тут різноманітні засоби і форми роботи: ігри, тренінги та інші заходи, спрямовані на формування командного духу.

     Але важливо пам’ятати, що метою тимбілдингу є створення об’єднаної команди, усунення проявів конкуренції та формування відчуття спільної справи. Натомість використання конкурсних вправ неодмінно створює ситуацію, за якої у нас є переможці та переможені. А це може стати причиною непотрібного суперництва. Тому краще зосередитись на тих видах діяльності, що спрямовані на об’єднання групи і колективу.

     Пропонуємо скористатися досвідом фахівців у сфері тимбілдингу і обрати серед запропонованих ними вправ ті, що допоможуть об’єднати ваш клас. https://naurok.com.ua/post/6-vprav-dlya-timbildingu?fbclid=IwAR2Y6Fe7KCRZOgXcLWUQo9rd_QmwHdNaSwwWPkA_7ix0aTgvuSclJePclGg

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано