A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Завжди й усюди – безпеці бути!

Дата: 26.03.2019 11:47
Кількість переглядів: 114

       22 березня 2019 року на базі Жашківської СПШ №1 відбувся І(міський) етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних який пройшов під гаслом «Завжди й усюди – безпеці бути!».

       Метою проведення фестивалю є нестандартне навчання учнів правилам безпечної поведінки, формування поваги до героїчної професії рятувальника та популяризація серед дітей та молоді здорового способу життя. Цей рік не став винятком і знову зібрав усіх творчих, креативних та винахідливих.

     У міському етапі Фестивалю прийняли участь 7 дружин юних пожежних закладів загальної середньої освіти  громади.

     Під час оцінювання журі брало до уваги такі критерії, як розкриття теми, оформлення й оригінальність виступу, артистизм, знання основних правил безпечної поведінки. Безумовно, кожен виступ конкурсантів запам’ятається глядачам. І, що найголовніше, кожен учасник чи глядач, спостерігаючи за тим, як жартівливо на сцені представляються різноманітні, доволі, складні життєві ситуації, мали змогу замислитися над правилами безпеки життєдіяльності.

     У підсумку почесне третє місце здобули дружина «Гарячі серця»  Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 і дружина «Штурм» Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 набравши однакову кількість балів.

    Друге місце  виборола дружина «Вогнетривкі дракони» Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. І.М. Ляшенка.

    А першу сходинку посіла дружина юних пожежних Жашківської СПШ №1 під назвою «Нова нація».

   Слід зазначити, що всі команди на досить високому рівні демонстрували свою акторську майстерність, кмітливість і зібраність. Вболівальники та журі були задоволені виступами колективів. Усі команди були нагородженні спільними подяками та дипломами Жашківського РС УДСНС України в Черкаській області та відділу освіти Жашківської міської ради, а переможці отримали солодкий подарунок від жашківських рятувальників.

     Команда-переможець «Нова нація» Жашківської СПШ №1  представлятиме Жашківський район на обласному-зональному етапі Всеукраїнського Фестивалю ДЮП, який буде проходити 5 квітня в місті Монастирище.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано