A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

УЧАСНИКІВ МАНівського КОША БІЛЬШАЄ

Дата: 08.10.2019 11:51
Кількість переглядів: 98

           Разом із колегами з черкаської Малої академії наук Наталією Драник та Тетяною Нераденко провели виїзний семінар у Жашківській спеціалізованій школі №1.
       З околишніх сіл тутешньої об’єднаної громади приїхали вчителі зі своїми учнями (сподіваємось, потенційними науковими пошукачами), аби почути поради, настанови та побачити майстер-класи із написання досліджень.
       Утішені, що робота з виявлення обдарованих дітей на Жашківщині активізується. Є вже зацікавлені до співпраці педагоги, з’явилися нові теми та проблеми досліджень. Упевнена, що конкурс-захист МАН дає учням не тільки досвід науково-дослідницької діяльності, а й спроможність до самореалізації.
       Дякую і директору школи Олександру Мироновичу Ярошу, і його заступниці Людмилі Григорівні за серйозну роботу з виявлення і підтримки обдарованих дітей і учнівської молоді. Адже це наш національний капітал.

Валентина Коваленко https://www.facebook.com/profile.php?id=100005471773758&__tn__=%2CdlCH-R-R&eid=ARCR7K6SKhpKEDl6ObvUJ_uZFu8iU4WVwI3dZluhpYZCyR-8GyKPgUGprYDSmiUEP7B3q0jMvrFs_JF6&hc_ref=ARSsSc6DlG8CJyzkXQ8oHlwTVdpw1zYQHqd6reJJBLLBzTnNhOWE1cuFk1mrRYqpSCQ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано