A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

«Сокіл»(«Джура») – гра кмітливих, спритних, сміливих

Дата: 03.05.2018 11:58
Кількість переглядів: 133

      У руках - прапори, на грудях - емблеми – так 28 квітня 2018 року на базі Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 розпочався І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед школярів 7 закладів освіти Жашківської міської ради.

       Головний спеціаліст військкомату А.В.Козаков відкрив заходи, зазначивши, що основною метою є виховання в юнаків та дівчат національно-патріотичної свідомості, підготовки молоді до творчої праці, формуванні високих морально-бойових якостей, популяризації активних способів дозвілля.

      У напруженій командній боротьбі, яка тривала близько п’яти годин, учасники та їхні ройові продемонстрували свої знання, вміння та практичні навички у таких видах змагань: «Впоряд» (стройова підготовка, стройова пісня), «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Рятівник» (надання долікарняної допомоги), «Відун» (інтелектуальні змагання з історії України), «Стрільба» та «Перетягування линви» (канату). Учні проявили на всіх етапах гри мужність, відвагу, кмітливість та гарну фізичну підготовку.

        За рішенням складу суддівської колегії найбільшу кількість балів здобув рій «Отамани» Жашківської СПШ №1. Саме команда-переможець представлятиме освітні заклади Жашківської ОТГ на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбуватиметься з 26 по 30 травня 2018 року в м. Черкаси на території Державної установи «Дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дніпровець»».  ІІ місце зайняв рій «Січовики» Литвинівського ЗЗСО І-ІІ ст., ІІІ місце  розділили рої «Укроп»  ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 та «Гайдамаки степу» ЗЗСО І-ІІІ ст. №4.

       Міський голова І.А. Цибровський привітав учасників змагань, вручив грамоти, відзначивши, що такі заходи проводити серед учнів необхідно. Дуже важливо, щоб з юних років виростали патріоти, знавці свого краю, країни.

       Начальник відділу освіти В.М.Савицька подякувала всім командам, керівникам за участь у грі, в.о. директора Центру національно-патріотичного виховання М.М. Мусієнку, методистам відділу освіти, працівникам БДЮТ, ДЮСКФП. Переможцям побажала успішного виступу на обласних змаганнях.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано