A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Творча зустріч з Олександром Васильовичем Балабко

Дата: 10.02.2020 12:01
Кількість переглядів: 96

       07 лютого у Жашківському закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №2 відбулася творча зустріч  з відомим  українським публіцистом, прозаїком, поет-піснярем, журналістом, членом Національної спілки журналістів України з 1982 року, Національної спілки письменників України з 2006 року, членом правління Асоціації діячів естрадного мистецтва України з 2019 року - Олександром Васильовичем Балабко.

      Олександр Васильович – цікавий оповідач. Він провів нас стежинами своїх мандрівок, після яких з’являлися нові книги про видатних українців, які прославили Батьківщину у світах. «Римське щастя Миколи Гоголя», «Острів Капрі: відкриття Коцюбинського», «Винниченко: забута могила в Провансі» - цими повістями митець започаткував цикл «Стежками українців у світах».

     Але О.В. Балабко - не лише відомий прозаїк, а й автор багатьох пісень, у чому ми могли переконатися на нашому незвичайному уроці літератури рідного краю. А ще письменник провів вікторину на знання назв старовинного одягу, предметів ужитку, українських страв. Її переможцем стала учениця 11 класу Лещенко Анжеліка, за що отримала заслужену нагороду – книгу з автографом.

       Наша зустріч проходила в теплій невимушеній атмосфері, здавалося, що ми знайомі з цією людиною вже багато років. Тож хочемо побажати талановитому землякові козацького здоров’я, творчої наснаги, нових книг і пісень. А ще сподіваємося почути пісню й про наше рідне місто й чекаємо нових зустрічей із письменником.

      Зустріч допоміг організувати школяр 11 класу, молодий поет Жашківщини Білозір Віталій.

  Дякуємо Олександрові Балабку за гарні розповіді, несподівані відкриття та позитивні враження від зустрічі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано