A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Учитель - не просто професія, це покликання!

Дата: 23.04.2019 12:03
Кількість переглядів: 221

“Навчаючи інших, вчитись самій.

В житті все робити з любов'ю.

За кожний мій вчинок, щоб діти могли згадати мене. 

     Прекрасні слова про вчителя сказав відомий поет С.Л.Соловейчик: «Він актор, але його глядачі і слухачі не аплодують йому. Він скульптор, але його роботи ніхто не бачить. Він лікар, але його пацієнти рідко дякують за лікування та далеко незавжди бажають лікуватись. Де ж йому взяти сили для щоденного натхнення? Тільки в самому собі, тільки у свідомості величі своєї справи»

    Учитель початкових класів повинен бути і наставником, і помічником, і захисником, і другом, який покликаний  допомогти дитині адаптуватися, розкрити і проявити здібності, відчути себе самостійною і творчою особистістю - такою і є Любов Дмитрівна Підпадок, вчмитель початкових класів ЗЗСО №4.

      Педагог працює над проблемою «Диференційований підхід до навчання у початковій шолі».  Працює творчо, впроваджує інноваційні методики та технології, створює оригінальні ідеї, застосовує нестандартні форми проведення уроку: інтерактивний дидактичний матеріал, авторські ігри, скрайб презентації, тестові завдання.

     Крім того велику увагу приділяє сімейному вихованню. Адже саме сім'я сприяє формуванню особистості, розвитку інтересів, світогляду, духовної культури.

     Професія вчителя вимагає всебічних знань, безмежної душевної щедроті, мудрої любові до дітей. Саме такому вчителеві, як Любов Дмтрівна належить втілити основні принципи освіти суверенної української держави.

Бабій О.О., директор школи



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано