A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗНО В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ЖАШКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 17.07.2020 12:06
Кількість переглядів: 91

 

     З 25 червня  по 17 липня  для випускників тривала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

   Відділом освіти Жашківської міської ради  організовано  роботу трьох пунктів проведення ЗНО (відповідальна в Жашківському окрузі Іванько Г.В.), створених на базі – Жашківської СПШ №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради (відповідальний за пункт тестування – директор закладу Ярош О. М.),   Жашківський ЗЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. І.М. Ляшенка Жашківської міської ради (відповідальна за пункт тестування – директор закладу Кравчук Ю.О.), Жашківський ЗЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 Жашківської міської ради.  (відповідальна за пункт проведення тестування - директор Сухоносова Н.П.).

    До роботи у якості відповідальних за пункти тестування,  старших інструкторів, інструкторів, чергових  задіяно 118 педагогічних працівників та 6 чергових медичних сестер із закладів загальної середньої освіти.

   Напередодні проведення ЗНО, за сприяння міського голови Жашківської громади І.А. Цибровського з КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» до всіх пунктів тестування в громаді  були доставлені необхідні дезінфікуючі засоби для аудиторій, санвузлів,  для медичних  сестер – захисні халати, екрани,  маски, рукавиці, пірометри.

   Вищезазначені пункти тестувань заздалегідь було підготовлено до проведення ЗНО; створені безпечні умови перебування у всіх учасників у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

    23 червня Вінніцьким І.М., начальником  відділу за дотриманням санітарного законодавства Жашківського районного  Управління Головного Управління Держпродспоживслужб Черкаської області перевірено всі три пункти тестування та складено Акти перевірки дотримання протиепідемічних заходів при проведенні ЗНО на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19 та дозволено проведення ЗНО.

   Загалом у тестуванні з математики, української мови і літератури, історії України, біології, географії зареєстровано 2477 випускників із ЗЗСО Жашківської міської ради, громад Жашківського, Монастирищенського, Маньківського, Лисянського районів.

   Відділом освіти налагоджена співпраця з Жашківським ВП Уманського СП ГУНП, Жашківським районним сектором Управління ДСНС України в Черкаській області щодо безпечного проведення ЗНО, організовано підвіз  шкільними автобусами випускників до пунктів тестування з фізики та англійської мови у м.Умань, за погодженими маршрутами  Управління патрульної поліції Черкаської області.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано