A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

VI Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття»

Дата: 26.03.2021 12:11
Кількість переглядів: 110

     25 березня в режимі онлайн відбулася VI Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття».

    Організатори заходу: Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства і екскурсії учнівської молоді та Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді МОН України за підтримки Управління освіти і науки Черкаської ОДА.

    До участі у конференції долучилися представники 23 регіонів України та міста Києва, загалом – близько 300 учасників, які працювали у різних секціях.

    Жашківську територіальну громаду представляли учениці 11 класу Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 -  Макаренко Маргарита та Хуторянська Яна, які працювали в секції «Історико-краєзнавчі та природні туристсько-рекреаційні об’єкти України, пов’язані з подіями державотворення та історичними постатями». Учениці ознайомили учасників з темами своїх досліджень: «Василь Доманицький – видатний історик Черкащини», «Слава її розумній праці та шана заслугам і доброті (до 194 річниці від дня народження Марцеліни Даровської)». Науковий керівник – Іванько Ганна Василівна, методист відділу освіти, учитель історії Жашківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 Жашківсьокї міської ради.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано