A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Учитель року - 2020

Дата: 12.09.2019 12:13
Кількість переглядів: 104

      Цьогорічний конкурс проводитиметься у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія». Це рішення зафіксовано наказом Міністерства освіти і науки України від 10.06.2019 № 798 https://rada.info/upload/users_files/41779881/555880d736ce8da8da695dc01843480e.pdf

      Родзинками навчання молодших школяриків будуть ділитися вчителі, натхненні ідеями Нової української школи.

      Учителям предмета «Історія» знадобляться уміння організовувати навчання з погляду багаторакурсності та багатоперспективності історичних подій і явищ.

       Номінація «Образотворче мистецтво» об’єднає творчих учителів, які долучають дітей до світу прекрасного, до світу культури та мистецтва. Їм треба буде продемонструвати не тільки методичну грамотність, а й художні (фахові) вміння.

            На учителів хімії очікуватиме методичний квест та експериментальне завдання в хімічній лабораторії.

            Конкурсанти номінації «Зарубіжна література» презентуватимуть майстерність з організації аналізу поетичного твору.

           Реєстрація на конкурс триватиме з 16 вересня до 06 жовтня цього року.

       Конкурс розпочнеться з 01 листопада 2019 року змаганнями зонального туру, переможці якого будуть випробовувати свої сили на регіональному рівні. Найкращі представники з усіх областей та міста Києва традиційно зустрінуться у фіналі, який буде проходити у містах Біла Церква («Початкова освіта»), Дніпро («Історія»), Львів («Образотворче мистецтво»), Рівне («Зарубіжна література»), Чернівці («Хімія»).

           Цьогорічні випробування проводитимуться відповідно до Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року» та Умов і порядку проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано