A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Біль і пам'ять Чорнобиля

Дата: 27.04.2021 12:19
Кількість переглядів: 129

         Цими днями виповнюється 35 років з дня трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Тематичні виставки, інформаційні стінгазети, виховні години, слова вдячності учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС – далеко не весь перелік заходів, які проходять у закладах загальної середньої освіти Жашківської територіальної громади. 

     У Жашківському ЗЗСО №4 захід-реквієм “Чорнобильські дзвони”, який підготували семикласники, вкотре нагадав, що трагедія торкнулася життя кількох поколінь і завдала непоправних втрат, спричинила забруднення навколишнього середовища, на довгі роки перетворивши територію довкола станції на зону відчуження https://www.youtube.com/watch?v=s5TIn2Wig78.

      Учні Соколівського ОЗЗСО до 35 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС провели захід «Зелена толока» , під час якого висаджували алею берізок на території сільського стадіону та запустили челендж «Змінюватися, щоб жити». https://www.facebook.com/Sokolivka/videos/187318889782153/.

       Із вдячністю говорили про подвиг людей, вчились сприймати чужу біду, чужий біль як свій власний, школярі 4-А класу Жашківської СПШ №1, учні 4 класу Вороненського ЗЗСО  https://drive.google.com/file/d/15lA8v5uSMQKROFccnfxfjvaZNpYAnHNv/view.

     Школярі 3 класу Жашківського ЗЗСО №5 разом з класоводом Щукою І.О. на тематичному виховному заході активно долучились до виготовлення лепбуку «Дзвони Чорнобиля, згадавши перебіг трагічних подій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано