A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Новенький шкільний автобус «Атаман» отримали освітяни закладів освіти Жашківської міської ради

Дата: 19.09.2018 12:24
Кількість переглядів: 130

       Новенький шкільний автобус «Атаман» 13 вересня на території Жашківської спеціалізованої школи №1 урочисто передано міським головою Ігорем Цибровським.

– Сьогодні знакова подія для нашої територіальної громади – зазначив Ігор Андрійович – Це перший власний шкільний автобус, який придбали на умовах спів фінансування: 50% з бюджету територіальної громади та 50% - з державного. Вартість - 1 млн. 845 тис грн. Шкільний автобус – це потреба для дітей, батьків та педагогічних колективів а, міська рада і надалі буде створювати якнайкращі умови для тих, хто навчається і працює в освітніх закладах, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудовувати країну.

        Міський голова побажав дітям успіхів у навчанні та зазначив, що найприємнішим подарунком для дорослих - здобутки дітей та їх відзнаки.

        Отримання новенького автобуса стало для освітян закладів освіти Жашківської міської ради довгоочікуваним подарунком, адже у планах колективів використання шкільного автобуса не тільки для довезення дітей на навчання, а й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади та області. Тож такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя. І вручення шкільного автобуса − цьому підтвердження.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано