A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Перемога на обласних змаганнях "Юні друзі прикордонників"

Дата: 04.10.2018 12:38
Кількість переглядів: 115

         Відродження національних принципів виховання , формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, гідності, готовності до виконання громадського обов’язку щодо захисту цілісності та національних інтересів в Україні є головним у плануванні виховної роботи школи. Систематичні заняття,  різнопланова діяльність, участь у міських, районних конкурсах дає свої результати. 2 жовтня 2018 року загін Юних Друзів Прикордонників «Патріот», що діє у Жашківській спеціалізованій школі №1 під керівництвом учителя Захисту Вітчизни - Володимира Юрійовича Приймака та з підтримки методиста ДЮКФП, керівника клубу ЮДП "Пошук"  - Сорокіна Сергія Анатолійовича   мав честь представляти громаду міста на обласних змаганнях. На базі  Державного центру прикордонної служби ім.І.Момота (військове містечко Оршанець), яким і засновано змагання юних друзів прикордонників зібралося 16 команд. Загін "Патріот" утворили найкращі, відповідальні знавці військової справи у школі: Бондаренко Діана(10-А), Бондаренко Максим(10-Б), Бориславський Мирослав(11кл),  Дрозденко Олександр(9-Б),Куреза Дмитро(11кл), Степанюк Анна( 11кл), Чумаков Владислав(11кл) та командир -Чуб Владислав(11кл).

         Розпочалися змагання традиційно: з урочистого шикування, підняття Державного Прапору України, який довірили командиру Жашківського загону - Чубу Владиславу(11клас) ,  вшанування пам’яті прикордонників, які загинули під час бойових дій в зоні АТО. Покладання квітів  до пам’ятного знаку,  довірено вихованцям команди «Патріот»  Курезі Дмитру (11 клас) та Дрозденку Олександру (9-Б клас). Перший конкурс розпочався з проходження урочистим маршем з виконанням стройової пісні. Не менш важливим були й вогнева підготовка (виконання вправ стрільб з АК-74), прикордонне слідознавство,  де Степанюк Анна виборола  ІІІ місце в загальному заліку, воєнізована естафета, неповне розбирання та збирання АК-74. Крім цього, юним прикордонникам було продемонстровано зразки озброєння та технічних засобів охорони кордону.
         Після завершення конкурсів на стройовому плацу центру відбулося нагородження кращих команд. І от уже вдруге загін школи «Патріот» посідає почесне ІІІ місце у загальному заліку. Кожен учасник відзначений медаллю та грамотою. 

           Вітаємо з перемогою та бажаємо нових здобутків!   

Методичний кабінет відділу освіти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано