A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

«Використання інноваційних інтернет-ресурсів на уроках англійської мови та їх роль в інклюзивній освіті»(“Teaching English Using Innovative Internet Resources and Their Role in the Inclusive Education”)

Дата: 29.03.2019 12:48
Кількість переглядів: 141

        http://zhashkiv1.school.org.ua/

«Якщо ми вчимо сьогодні наших учнів так, як вчили вчора, ми позбавляємо їх майбутнього» ( Джон Деві 1859-1952). Саме під таким девізом пройшов семінар-практикум для вчителів іноземних мов  «Використання інноваційних інтернет-ресурсів на уроках англійської мови та їх роль в інклюзивній освіті»(“Teaching English Using Innovative Internet Resources and  Their Role in the Inclusive Education”) у Жашківській спеціалізованій шолі №1 27 березня 2019 року.

Головні спікери Білянівська Л.А. та Рокша О.В. , учителі англійської мови, ознайомили присутніх з цікавими та корисними інтернет-платформами Goggle Classroom, Edmondo, Ted.Ed, Khan Academy, Kahoot,Jeopardy та ін., які вони активно використовують на своїх уроках та які дуже подобаються учням. У цьому переконалися присутні, коли із захватом виконували завдання пізнавальних онлайн-вікторин Kahoot таJeopardy, у групах відповідали на запитання  мовної гри Volcano. Крім того,  руханка Go Bananas та ice-breaker “Positive words” сприяли неформальній атмосфері та були невід’ємним етапом при зміні видів діяльності на уроках іноземних мов.

Тому сучасні технології та мотивація учнів і бажання вчителя здатні допомогти легко інтегруватися у навчально-виховний процес дітям з обмеженими можливостями і зробити його цікавим та корисним для успішного майбутнього.

Учитель англійської  мови – Білянівська Л.А.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано