A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Конкурсний відбір проектів підручників для 2 класу

Дата: 22.02.2019 12:55
Кількість переглядів: 111

     25 лютого по 10 березня 2019 року конкурсний відбір проектів підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти,який здійснюється з метою забезпечення здобувачів початкової освіти новим поколінням підручників для закладів загальної середньої освіти згідно з переліком, який затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 01 квітня 2019 року № 1190 «Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для 2 класу закладів загальної середньої освіти».

      Звертаємо увагу на те, що конкурс буде проходити в один етап. Учителі повинні обрати 5 варіантів підручників і виставити їх за пріоритетом. На першому місці повинен бути підручник, який би вони обрали, на 2-му той, яким би вони користувались, якби не було першого і т.д. Після того, як буде узагальнено результати першого етапу, з системи будуть вилучені ті назви підручників, які не наберуть відповідну кількість балів. Таким чином, якщо школа обрала підручник, який не буде друкуватись за кошти державного бюджету, вона одержить підручник, який буде у її замовленні під номером 2.

Наголошуємо, адміністрація закладу може кілька раз заходить і вносити правки у бланку замовлення.  Таким чином на адміністрації закладу лежить вся відповідальність за правильність замовлення. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано