A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Розвиток творчої активності особистості

Дата: 27.01.2022 12:58
Кількість переглядів: 128

     З метою ознайомлення з планом проведення масових заходів учнівською молоддю за еколого-натуралістичним та художньо-естетичним напрямками 26 січня відбувся онлайн-семінар «Розвиток творчої активності особистості в процесі пошукової і дослідницько-експериментальної діяльності в закладах освіти та позашкільної освіти».

    Людмила Давиденко – директор КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради», підвела підсумки конкурсів за минулий рік, подякувала активним учасникам Новорічних конкурсів. Нагадала про необхідність академічної доброчесності, правильність використання ресурсів з інтернету та виявлення плагіату.

     Іващенко Галина – методист КЗ, ознайомила з умовами проведення конкурсів в 2022 році, зокрема: «Галерея кімнатних рослин», «Моя країна - Україна», «Зоологічна галерея», «Наша зооферма», всеукраїнських акцій «Птах року», «Плекаємо сад», «Кролик», «Годівничка», «Збережемо першоцвіти», фотоконкурси «Найкращий сад України», «В об’єктиві натураліста». Наголосила про проведення обласного конкурсу «Українська Великодна писанка».

   Організатори відеоконференції звернули увагу слухачів на уважне читання умов проведення конкурсів, підпис виробу, дизайнерське оздоблення проєктів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано