A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

Підсумкова конференція Ліги старшокласників Черкащини в режимі онлайн

Дата: 20.12.2021 10:03
Кількість переглядів: 103

      17 грудня 2021 року відбулась підсумкова конференція Ліги старшокласників Черкащини в режимі онлайн. Для участі запрошувались координатори діяльності районних, міських, ОТГ, шкільних  осередків  Ліги старшокласників.

           Валентина Кудін, методист Черкаського обласного інституту післядипломної освіти, розповіла про цікаві проекти, започатковані Лігою старшокласників і запросила до слова почесних гостей Валерія Данилевського, начальника Черкаського обласного управління освіти та Наталію Чепурну, начальника обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради. Гості щиро привітали всіх присутніх зі святом, висловили захоплення роботою Ліги старшокласників, подякували за плідну працю і побажали успіхів у створенні нових проектів.

   Будь Світлана оголосила про старт Всеукраїнського проекту «Я – Лідер». Проект цікавий, адже лідер – це впевнена в собі людина, яка об’єднує для корисної праці однодумців.

      Оксана Стадник розповіла про роботу волонтерських загонів, про їх досягнення, роль в наданні допомоги людям, які її потребують.

      Лінник Дарина – очільник Ліги старшокласників, наголосила, що в єдності наша сила, поділилась посиланнями на нові проєкти. За цими посиланнями ви можете більше дізнатися про проєкти та зареєструватися на Girls Leadership Academy 2.0

      Челендж до 25-річчя до Дня конституції: https://youtu.be/kmqj3TeJtYI Let's do it Ukraine https://letsdoitukraine.org/ Національна молодіжна рада https://www.instagram.com/nycukraine/ Школа успіху. Ватутіне https://www.instagram.com/school_of_success_vatutine/ Марафон у Нью-Йорку, який ніхто не хоче бігти https://marathonnoonewantstorun.org/ Girls Leadership Academy 2.0: простір твого зростання https://www.instagram.com/gla.ua/ Реєстрація: https://forms.gle/TUtwsxpFcDuXqC9M9 Tetiana Oliynyk

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано