A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Жашківської міської ради

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ В ЗЗСО ЖАШКІВСЬКОЇ ТГ

Дата: 22.11.2021 13:33
Кількість переглядів: 108

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Як ми знаємо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожного руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху закладах освіти Жашківської ТГ 15 по 21 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

Відповідно до тематики Тижня в закладах освіти  проводилися ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Усі проведені заходи були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного життя та здоров’я , популяризації правил дорожнього руху серед дітей та молоді. Усі заходи пройшли на належному рівні. Кожен день був цікавими, корисним та різноманітним.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано